Bintulu, 10 Jun 2018

YB Datuk Haji Talib Zulpilip, Menteri di Jabatan Ketua Menteri Sarawak (Integriti & Ombudsman) merangkap ADUN N67 Jepak yang juga Pengerusi Lembaga Kebajikan Islam Bintulu (LAKIB) bersama Isteri, YBhg Datin Dr Hajah Zaliha Abdullah menghadiri Majlis Penyerahan Sumbangan Aidilfitri 1439H/2018M.

Sumbangan Aidilfitri oleh LAKIB dan Pertubuhan Kebajikan Anak-Anak Yatim Bintulu ini disampaikan kepada anak-anak yatim, asnaf, OKU dan mereka yang memerlukan. Majlis Penyerahan Sumbangan telah diadakan di Masjid Darul Makmur, Jepak dan Masjid At Taqwa, Sebiew.

 

Bintulu, 10 Jun 2018YB Datuk Haji Talib Zulpilip, Menteri di Jabatan Ketua Menteri Sarawak (Integriti & Ombudsman) merangkap ADUN N67 Jepak yang juga Pengerusi Lembaga Kebajikan Islam Bintulu (LAKIB) bersama Isteri, YBhg Datin Dr Hajah Zaliha Abdullah menghadiri Majlis Penyerahan Sumbangan Aidilfitri 1439H/2018M. Sumbangan Aidilfitri oleh LAKIB dan Pertubuhan Kebajikan Anak-Anak Yatim Bintulu ini disampaikan kepada anak-anak yatim, asnaf, OKU dan mereka yang memerlukan. Majlis Penyerahan Sumbangan telah diadakan di Masjid Darul Makmur, Jepak dan Masjid At Taqwa, Sebiew.

Posted by DUN N67 JEPAK on Sunday, 10 June 2018